Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2013 08:17 - Кулинарна психология
Автор: culinarpsycholog Категория: Новини   
Прочетен: 644 Коментари: 0 Гласове:
1



  

Добре дошли на премиерата  на първото издание на  „Кулинарна психология”, автор Мария Рачева –психолог от град Казанлък.

         Книгата е резултат от изводи и препоръки към читателя от консултантската практика на автора по проблемите на взаимодействието между психичното здраве  на човека и храненето.

         Направени са наблюдения  в етнологичен, културно-исторически и психо-социален аспект за връзката, последиците и тенденциите в начините на приготвяне, споделяне и консумиране на храната, с личностната устойчивост и състояние на здраве на съвременника. Изследванията са проведени през последните 12 години в различни среди на българското общество.

         Читателите ще прочетат за първи път интересни факти за възможностите да подобрят емоционалния си баланс, както и да се обърнат по-смело към забравени добри практики на приготвяне и споделяне на храната.

Национална кампания под мотото „ЩАСТЛИВИ ЧРЕЗ НАШАТА ХРАНА”ще стартира от месец ноември, с премиера на книгата „Кулинарна психология”, и ще продължи през цялата следваща година.

         Заключителното събитие на кампанията  е коледен фестивал на щастливите храни. Той ще се състои през месец декември 2014 година.

         Ще се радваме, ако и вие подкрепяте каузата - осигуряване на спокоен и балансиран живот чрез българските традиции в културата на храненето.

 

 

 

04.11. 2013 г.

Град Казанлък

 

 

 ПОЗДРАВИ

Мария Рачева

SKYPE: mariaracheva1

 




Гласувай:
1



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: culinarpsycholog
Категория: Новини
Прочетен: 11658
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031